Weisenhauser Strand - Tyskland - Badelandet

Selve badelandet er i rigtig god stil, det er utrolig flot lavet i bedste jungle stil. Det hele er lidt kompakt, men det er bestemt ikke en dårlig ting - det gør bare at man hurtig kan gå til næste rutchebane. Vand-temperaturen og luft-temperaturen er helt i top, hvilket er dejligt. Bestemt noget anderledes end et besøg i både Lalandia Rødby og Lalandia Billund.Det første bassin

 
De har i badelandet forskellige rutchebaner. Når man kommer ind finder man en lille meget hurtig fritfalds rutchebane. Her skal man være ca 125 cm høj. Går man så lidt længere ind i den første sal ser man en sjov lille gul rutchebane, som børn må benytte når de er fyldt 6 år. 

Boblebadene og soldækket

 
Inden man kommer helt ind i den store hal kan man gå en tur i et af de dejlige boblebade som ligger for foden af den store trappe op til "Skibsdækket" hvor man kan ligge og slappe af i de dejlige solstole.

Lang eller Turbo


Når man kommer ind den store sal kan man vælge lidt af hvert. Går man til højre kommer man til de 2 hurtige rutchebaner Blå som er utrolig lang. og Gul som er 70 m. lang men den klares på kun 10 sek. så den føles meget meget vild at køre i.

Wild-river


Går man til venstre kan man vælge deres wild-river agtige vandstrøm- dog ikke særlig vild. Man skal dog være en god svømmer efter deres mening. Denne flod munder ud i et dejlig bassin, hvor man kan svømme ind i en hule. Jeg vil sige at man uden problem kan tage selv ikke så gode svømmere med, bare forældrene er forrest hele tiden og tager de små vandfald først.

Den sjove grønne

 
Gik man videre kan man tage en tur i en sjov ikke så stejl men lang lige ruchebane som også selv de mindre børn kan klare uden problemer. 

Det store vandborg og aktivitets center for børn


Efter en tur i denne grønne rutchebane ender man ved starten til den store vandborg med dejlig varmt vand og en masse ting for alle vandhunde. Her er en stor spand i loftet som fyldes med vand ca hver 5. min. og den slipper så sine vandmasser ud over hele dette borg-kompleks på en gang med en kæmpe masse vand til følge. Her gælder det om at holde godt fast for ikke at blive væltet omkuld, man bliver dog advaret af en klokke inden vandet kommer.

Baderingene


Er man til en hurtig og lang rutchetur i en badering, så er det bestemt en tur værd i ruchebanen lige bag denne badeborg. Man kan vælge at køre 1 eller 2 af sted i ringene, og det går hurtigt. Babyland


Har man helt små børn med, går man længst om bag det hele og finder et dejligt 2 opdelt badeland for de helt små børn. Dette er noget varmere end det andet i centeret og er fyldt med aktiviteter for de små.

Amfi Bio


Lige ved siden af det sidste bassin finder man en lille amfi bio i hallen, hvor de viser animerede tegnefilm.

Mad må ikke medbringes


Der findes også en lille mad/grill med fastfood til de sultne maver. Dette skal jo benyttes da man ikke selv må have mad og drikkevarer med i badelandet.Danmarks Akvarium


Du finder også et lille akvarium med en 8-10 store akvarier fyldt med ferskvandsfisk. Dog ikke det helt store men børnene elsker at lege i gangene og kigge på fiskene her.

Bestemt et dejligt badeland der bestemt når det danske Lalandia, måske ikke i hvor nyt det er men hvor hyggeligt det er. Og så er varmen et meget stort plus når der er tale om små børn.

 

 

 

Foto og tekst © Jacob Varberg 2011 --> © Copyright