Dykning i Danmark

Danmark

Danmark kan byde på utrolig mange dejlige ting, her på Tur-guiden har vi valgt at bruge denne afdeling på den interessant dykning i Danmark. Her er masser af muligheder...

Natdyk ved Juelsminde Havne Marina " Det Nye Rev"Kjeld Terp og Jacob Varberg gæstede det nye rev ved Juelsminde Havne Marina for at natdyk og test af den nye dykkerlygte MJ 5850 
1200 Lumen lygte. 

Fotos og Video kan ses.


Lyngsbo ved Lillebælt, hvor der blev fanget på torsk og kigget på en hummer. Læs lidt om vores lille tur og se de dejlige billeder fra turen.
Her på billedet ses Kjeld som har fanget en dejlig aftensmad til 5+


Et portræt foto under vandet kan se ud på mange måder, her er det samme person der dykker i en hal i danmark og udendørs under vandet i Danmark. Kan du se forskellen? Det kan vi, men det gør det bestemt ikke kedeligt at dykke i Danmark, selv om man nemt kan blive lidt grøn i hovedet. Når man tager billeder.

Der er mange der ikke forstår hvorfor man gider at dykke i Danmark. Men her på Tur-guiden.dk har vi valgt at bringe nogle forskellige fortællinger fra dykker ture vi har været på. Så klik dig videre herfra!

Brug menuen i venstre side til at navigere rundt i vores artikler.


Foto og tekst © Jacob Varberg 2011 --> © Copyright