Klub 88 på sejltur

Klub 88 på tur med Hornsyld sportsdykkerklub Dykanden i Lillebælt
6-8-2012 Lillebælt

Mandag den 6/8-12 stod Dykkerklubben Dykanden for et arrangement i Lillebælt. Klubbens store Rib båd RubberDuck var i vandet for at give de af Klub 88 medlemmer der havde lyst, en sejltur de nok sent vil glemme. Der var deltagere i alle aldre, nogle af Dykkerklubbens medlemmer var tilstede og havde deres børn med som hyggede sig i selskab med Klub 88.
Der var også dykkere i vandet som tog billeder og vidste deres dykkerudstyr frem for de der havde lyst til at se lidt på det udstyr der bruges til dykning.

En af dykkerne Jacob Varberg havde taget billeder under vandet og disse samt en lille film vidste han under et lille foredrag på 30 min tid på et senere tidspunkt i Klub 88´s lokaler i Hedensted. Her var der en rigtig hyggelig snak og Jacob fortalte om de sjove oplevelser der er ved dykning. 

Han havde også deltaget i Verdens Naturfondens fotokonkurrence og havde fået lov til at fremvise de billeder der havde deltaget i konkurrencen. Han fortalte også lidt om de forskellige dyrearter der er under vandet i de danske have og der blev snakket ivrigt om hvordan man skulle helbrede huden hvis man havde været så uheldig at brænde sig på en brandmand. Alt i alt en rigtig hyggelig aften og afslutning på turen til Lillebælt.Hvad er Klub 88?
Klub 88 er en flok glade mennesker med forskellige handicap. I år (red 2013)  kan Klub 88 fejre 25 års jubilæum. 
Klubben blev startet af nogle forældre til nogen af børnene. Der var ingen væresteder for 25 år siden, klubben fik lov at være på fritidshjemmet og senere på skolen.
Klub 88 mødes hver anden mandag og laver forskellige hobbyarbejder, spiller petanque, bowler, laver træarbejde og tager 2 x årligt på udflugt, Det var en sådan tur de var på den 6.8.2012 til Lillebælt. Klub 88 holder også julefrokost med bankospil. Og som de siger "Vi er rigtig gode til at hygge os." hvilket man ikke var i tvivl om da de var ude at sejle med Dykanden.

Klub 88 er ca 30 personer der mødes hver gang.

Her under kan I se billederne der blev taget oven vande.

Video
Link til videoen der blev vidst klik her 
http://youtu.be/o0xPH5kqPnk
Vinder billeder
Her er et link til Vinderbillederne i WWF foto konkurrencen. klik her!

 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Foto og tekst © Jacob Varberg 2006 --> © Copyright