Sharm El Sheik - Naama Bay

Egypten
Naama Bay


Naama Bay er det store turistområde. Byen er bygget til turister omkring den lille bugt. Her er masser af butikker, centre og sælgere. Dykkerudstyr kan man købe overalt. Masser af restauranter og steder, hvor man flyder ud på tæpper og ryger en vandpibe. Man er ikke i tvivl om, at det er en turistby. Om aftenen er her et lyshav og et mylder af mennesker. Orientalsk musik og duft fra de mange restauranter.På den Libanesiske restaurant FAWANES, oven på indkøbscentret, er der en flot udsigt over gadelivet. Strandpromenaden går mellem de store hoteller og strandområdet. Her er rimelig fredeligt, og det er en hyggelig travetur. Her ligger masser af restauranter og cafeer. 

I Naama Bay er der en toldfri butik, hvor man kan handle i de første 24 timer man er i landet. Spiritus, vin, cigaretter, parfume m.m. mod forevisning af pas.

McDonald ligger midt i byen. Og her overskrider vi alle grænser og snupper dagens menu til 17 LE til frokost. Pommes frites, 1 stor Cola, samt en arabisk burger. Den er oven i købet god. Ved siden af McDonald ligger et velassorteret lille supermarked og en Farmaceut.

I Naama Bay udgår der bådture fra havnen NAAMA BAY JETTY, der ligger i den sydlige ende af byen.

Dette afsnit er skrevet af Vita Jakobsen, som selv har været i Sharm El Sheik. Vi takket for at få lov at låne tekst og billeder til disse afsnit. www.turistliv.dk