Amoniak havnen 2. Det flotte net

Fortællinger fra en dykker!

Når man har dykke mange dyk i Danmark vil der altid være nogle steder man vender tilbage til igen og igen. Et af de flotteste steder efter min mening er det lave område ved amoniak havning hvor der er spændt et net ud over bunder for at beskytte denne.

Det er lige før man føler det er koraller man kigger på. Og det er tit meget lyst her så man virkelig kan se noget uden at skulle have den helt store lygte med.

Det var også her jeg tog mig rigtig godt veninde Lotte med ud at dykke, hus havde ikke dykket i nogle år og inden vi begav os ud i havet, tog vi en tur i svømmehal for at træne alle de basale færdigheder man sådan umidelbart kan få brug for som dykker i de danske farvande.

Selve dykket i Lillebælt var rigtig godt, der var utrolig god sigt og vandet var helt stille med næsten ingen strøm, det gælder om at kigge godt i DMI´s tabeller for valg af sted og tid.


Her er det Lotte i svømmehallen.
Her er det Kjeld min rigtig gode dykkermakker som var så flink at være Lottes Makker i lillebælt så vi kunne få taget nogle billeder.

Jammen taler dette billede ikke næsten for sig selv.

Her går man i når man skal have det flotte net dyk.

Et fint lille Billede af Kjeld og Lotte.

Her kan man se noget af nettet og lidt af beplantningen på det.

Her igen lidt tættere på beplantningen


Denne flotte hvide søplante skulle bare i kameraet.

Dette taler vel for sig selv.

En let genkendelig gæst.

Snegle er der også nogle af.

 

Foto og tekst © Jacob Varberg 2006 --> © Copyright