Lalandia - BillundHar man været på besøg i Rødby vil man helt sikkert tænke, nej hvor lækkert, ikke fordi at Rødby afdelingen ikke er lækker og flot, men fordi det hele er nyt i Billund. Bare selve tjek ind delen foregår via en kode man har fået tilsendt via nettet og man kan derved køre direkte til sit ferie hus og logge sig ind ad porten og derefter ind i sit hus med samme kode.

Når du så står i dit ferie hus ligger de fine armbånd du skal have på ved hele dit besøg i Lalandia klar til at bruge. Disse er også nøgle til din hoveddør og du bruger det også til at komme ind i de forskellige aktiviteter i centeret. Det er bestemt smart, men også noget træls at sove med. En skam der findes folk der vil snyde med deres armbånd hvis man kunne tage dem af, men sådan der det jo i Danmark

Aquadome
 
Badelandet er rigtig lækkert og der er både sand vand og bølger så det er jo næsten som at være ved stranden og sidder man det helt rigtige sted i badelandet vil man også kunne være heldig at få sol på kroppen fra den enorme kuppel i loftet hvor solen kan skinne frit ned fra.

Selve aktiviteterne i aquadome er for en hver smag og alder. Der er både noget til de helt små og de helt store som helt sikkert også vil hygge sig i dette badeland. Dog er der en ting der undre mig. Midt i det store vandland er der et enormt bade tempel med alle mulige vand aktiviteter som bestemt er meget meget sjove at lege med med og her er to mellemstore ruchebaner som far og søn på 4 år sagtens kan køre samme i. Men det er ikke det der undre mig men snare den store spand vand der er allerøverst oppe. Den tømmes med en sådan kraft at det væltede min søn omkuld på vej op at trapperne til de 2 ruche baner, sjovt man ikke har tænkt på at der måske skulle lyde en lille advarsel inden den er ved at være fyldt så man kan holde lidt bedre ved sig barn. Men nu ved jeg det ihvertfald så vi passer godt på når vi skal op at ruche i de 2 ruchebaner.

Monky Tonky Land

Monkey tonky land er bare så sjov.

Selv mor og far kan være med her. Godt nok skal man ikke have for dårlig ryg for man skal være noget adræt for at kunne bevæge sig rundt efter sit 4 årige barn der med lethed kan klare forhindringerne hurtigere end en voksen. Her er både kuglerum, her er skumkugle kanoner, ruchebaner, spejlsal og meget meget mere. og hold da helt op hvor kan et 4 årig barn komme til at svede ved bare 10 minutters leg. Vores første indtryk var at der godt nok var noget koldt i Monky tonky land men det giver bestemt mening når man så har set sit barn efter 10 minutter.

Feriehusene

Selve feriehusene er som en drøm at flytte ind i.

Det er jo som at flytte ind i et nybygget hus og alt er i den fineste orden, rengøringen var i top og der var ikke et eneste støvfnug at finde i huset. Ikke en plet på de fine polerede vinduer. De eneste bemærkninger må falde på de manglende hylder i klædeskabene og de kunstige blomser som godt nok hygger men ikke pryder disse flotte huse. Kunsten på væggene er også original og flot. Og til sidst men ikke mindst et lækkert tv godt nok ikke så stort men dejligt i forhold til det der findes i Rødby.

Il Banbino
 
Bespisningen i centeret kan man bestemt ikke klage over kvaliteten af den mad man kan få i centeret. Men som sædvanlig er priserne enormt høje for fastfood, men sådan er det jo. Og det er jo ikke et som skal ødelægge en god ferie. Vi vil bestemt fremhæve Il Bambino som en rigtig god familie restaurant og med en pris på 189 for voksne og 79 for børn "spis alt hvad du kan " inkl dessert så er det vel ikke til at klage over.

Samlet vurdering på opholdet er 4 ud af 5 stjerner, for der er jo altid plads til forbedringer.

Foto og logo´s er fra Lalandia´s presse materiale © Copyright Lalandia - Øvrigt Foto og tekst © Jacob Varberg 2008-2010