Lalandia - Rødby

Lalandia i Rødby
Lalandia i Rødby var det første af de 2 ferie centre vi gæstede. Og vi blev da også begejstrede allerede fra første besøg. Som alle nok ved er det jo ikke billigt at besøge Lalandia, men det er bestemt alle pengene værd, efter vores mening. Derfor er det heller ikke uden grund at vi hele 2 gange har kørt fra Jylland og hele turen til Rødby for at besøge og holde en dejlig familie ferie i Lalandia.

Handicap venlige forhold!
Vi havde fået en af de hytter med handicap venlig indgang og det var bestemt dejligt når vi jo havde en barnevogn med. Det har jo nok ikke været hensigten med ramperne at de skulle bruges af barnevogne, men da vi skulle af sted igen, anden gang, bestemte vi os igen for at bestille med handicap venlige forhold. Huset er tilpas stor til vores lille familie og de er bestemt hyggelige. 

 

Centeret
Selve centeret er lækker og spændende udsmykket med forskellige temaer og der er et stort udvalg af forskellige aktiviteter.

 

Madlavning
I Rødby er forholdene ikke så gode som i Billund til at lave egen mad i hytten, så man skal nok forvente at bruge lidt flere penge på ferien, hvad angår at spise ude, når man gæster Lalandia i Rødby.

 

Badelandet
Badelandet byder også på en masse spændende aktiviteter og Wild River er en af mine fortrukne ruchebaner hurtig kold og vilderer en forventet. Den andre store ruchebaner i Lalandia Rødby er super gode og man kan sagtens have mindre børn siddenden ved sig i alle ruchebanerne. Selvfølgelig skal de ikke være for pivede for så får de jo en dårlig oplevelse men har du et barn med gå på mod så er der ingen problemer her. Vores dreng var 2 ½ år ved første besøg og det gik uden problemer med alle ruchebanerne. 

 

Også for de helt små
Forholdene for de små er også helt kanon. Både med bassin oppe i hallen men også nede ved opklædningsrummene. Hernede er der betydlig mere ro til de helt små også der der ikke så langt til omklædningsrummene. 

 

Monky Tonky Land
Selveste Monkey Tonkey Land er helt fantastisk, her er et kæmpe kuglerum som vores søn var meget vild med og også det store klatre system der er lavet er sjovt for selv helt små iflg med en voksen. Det er bestemt en dejlig og sjov måde at spenderer tid sammen med sine børn på.

 

Mød selvveste Monky Tonky og Niels Plys
Man kan også møde selveste Monky Tonky og hans veninde. Og sammen med Niels Plys er det dem der stå for underholdningen i Lalandia i Rødby. Pt. gæster Niels Plys også Lalandia i Billund om Torsdagen. 

 

 

Foto og logo´s er fra Lalandia´s presse materiale © Copyright Lalandia - Øvrigt Foto og tekst © Jacob Varberg 2008-2010