Webdesign by Varberg

© Webdesign by varberg.dk ©

Webdesign by Varberg
 

Webdesign by Varberg

:: Forsiden   :: Rejsemål   :: Vejret  :: Kontakt os  

Dykning

Tyskland

Weisenhäuser Strand:

Badelandet

Faciliteterne

Junglelandet

Jungle Restauranten

 
 

 

 

 

Tyskland - Weissenhäuser Strand

Går turen og tanker på en tur til Tyskland, ja så kunne et forslag være det Lalandia lignende badeland og forlystelses center Weissenhäuser Strand. Kommer man via Jylland ligger det ca 140 km. fra den dansk/tyske grænse. En lille tur på ca 1 time og 45 min. Kommer man med færge via Rødby Puttgarden er der ca 40 km. at køre.

Det er bestemt et besøg værd, selvfølgelig er lejlighederne ikke i helt samme stand som de nye huse i Billund men er bedre end de ældre huse i Rødby. Og det er jo som regel heller ikke her man opholder sig så meget af tiden.

Lejligheden
Vi boede selv på lejligheds komplekset AM Park i en lejlighed med 2 soveværelser, 2 badeværelser, samt stue og køkken i et. Vi havde fint plads til os selv og 2 børn.Indkøbsmuligheder
Centeret har en Edeka købmand med lettere høje priser, men gider man at køre de 7-8 km. mod Oldenburg er det meget nemt at finde både Netto og Lidl som ligger næsten ved siden af hinanden.
Du finder der til ved at køre til venstre når du køre ud fra receptionen og fortsætter lige ud, ligeover i en rundkørsel og fortsætter til du kommer til et T kryds, så er det til venstre igen og så kommer Netto som den første og fortsætter man lidt kommer Lidl også på venstreside.

Spisestederne
Der er rig mulighed for at spise ude, om man er til fisk, Italiensk eller en lille Jungle Menu, ja udbuddet er stort og priserne de forskellige steder afhænger af hvor dekorations lysten restaurationen har været.
 

Udendørs legeplads
Den udendørs legeplads er bestemt også et besøg værd her kan man benytte alle de gratis ting og man kan også komme på en lille bilbane hvor man giver ½ euro for en tur. Der er også en lille karrusel som de små vil kunne lide, denne også til ½ euro pr tur.


Læs om badelandet her!

Læs om Junglelandet her!

Læs om JungleRestauranten her!Foto og tekst © Jacob Varberg 2011 --> © Copyright

  Africa
 
Webdesign by Varberg

© Webdesign by varberg.dk ©

 
Webdesign by Varberg


- eXTReMe Tracker -
- -  Siden har eksisteret siden 13 August 2006